Znate li tko povezuje Madonnu, U2, National Geographic, HBO i Harley Davidson?! Čovjek po imenu Ceco Gaković!

Rođeni Sarajlija sa stalnom adresom u San Franciscu, Ceco Gaković i njegov tim specijalizirali su se za rad na društvenim mrežama te web i mobilnim platformama najvećih svjetskih brandova. Nedugo zatim, stigao je i poziv kraljice popa, Madonne, te irskih rokera U2-a kojima je Ceco otvorio nove mogućnosti u digitalnom okruženju i produbljivanju veze s njihovim fanovima. Svoja dosadašnja iskustva te potencijal digitalnog tržišta za domaće glazbenike, Ceco će predstaviti na ovogodišnjem MAKK-u na predavnju pod nazivom „Glazba i hrabri novi svijet“.

Između ostalog, Ceco će domaćim kreativcima ponuditi praktične i upotrebljive savjete kako Internet medij i tehnologije okrenuti u svoju korist, kako se spojiti sa svojom publikom i obozavateljima na mnoge nove načine te kako ostvariti vrijednost i profit od svog rada, bez obzira je li riječ o nezavisnim glazbenicima ili onima koji surađuju s izdavačkom kućom.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, spomenimo da je Ceco, između ostalog, i pilot helikoptera, ronioc, paraglider, jiu jitsu veteran, skipper i skijaš koji se umirovio u 35. godini života i otad neumorno pomaže pri lansiranju brojnih svjetskih start-upova.

Prijavite se na ovogodišnji MAKK i osigurajte svoje mjesto na vrijeme – obrazac za online prijavu