MAKK, 16.11.2023.: 9:45 – 10:15 Ante Magzan: prezentacija Future NOW

Ante Magzan iskusan je i priznat stručnjak za strateško brendiranje i komunikaciju, s bogatim korporativnim i menadžment iskustvom. Jedan je od osnivača i pokretača niza uspješnih projekata na domaćem tržištu među kojima se izdvajaju klik.hr, iskon.hr, tportal.hr, max adsl, max tv, net.hr i HUB385.

Njegovo ime veže se i za niz projekata unutar hrvatske glazbene industrije, prvenstveno kroz udrugu UNISON. Već je sudjelovao na prijašnjim izdanjima MAKK-a, a za ovogodišnje izdanje konferencije o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu priprema prezentaciju pod nazivom “Future NOW!”.

“U prezentaciji ću se fokusirati na generative AI koji je i najbitnija forma umjetne inteligencije kad su u pitanju autori i kreativne industrije. Naglasak će svakako biti na glazbenoj industriji koja je okosnica MAKK-a, ali ću kroz konkretne primjere i trenutno viđenje razvoja tehnologije, nastojati dati što je moguće kvalitetniju sliku onoga što dolazi u narednim mjesecima, godinama i desetljećima, za sve dionike kreativnih industrija, a i malo šire”, najavljuje Magzan.

Ulaznice za MAKK konferenciju su besplatne uz obaveznu prethodnu prijavu putem sustava Entrio.

16. i 17. 11. 2023.

Prijavi se na MAKK 2023.