MAKK, 17.11.2023.: 14:00; Dvorana Školica; listening session s Branimirom Mihaljevićem

Uz raznolik i zanimljiv program, Međunarodna autorska kreativna konferencija MAKK i ove godine organizira listening session za autore, glazbenike i bendove.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog i plodonosnog sessiona s eurovizijskim pobjednikom Doronom Medalieom, domaćin listening sessiona drugog dana MAKK-a, 17. studenoga, bit će autor, producent i umjetnički direktor Zagrebačkog festivala, Branimir Mihaljević.

Autor preko tisuću pjesama i s više od 30 godina iskustva u glazbenoj industriji, Mihaljević će na sessionu preslušati aktualne pjesme autora i članova HDS-a, a potom ponuditi svoje dojmove i savjete kako bi te pjesme bile što uspješnije u kontekstu radijskog etera i pjesama kakve se izvode na Zagrebačkom festivalu.

Listening session s Doronom Medalieom, MAKK 2022.

Cilj ovakvih radionica je omogućiti autorima i glazbenicima, pogotovo onima mlađe generacije, neposredno mentorstvo i povratnu informaciju priznatih glazbenih profesionalaca. Također, prilika je to i za susret te razmjenu kreativnih iskustava i dojmova o pojedinim pjesmama s drugim, uglavnom mladim ljudima koji ulaze u glazbene vode.

Sudjelovanje je besplatno za sve glazbenike i autore uz prethodno slanje mp3 verzije pjesme, vlastitih podataka i osnovne informacije o pjesmi na mail radionica@hds.hr. U obzir dolaze isključivo nove i aktualne pjesme.
Zbog kvalitete radionice, organizatori konferencije odabrat će ograničen broj pjesama koje će se preslušati.

16. i 17. 11. 2023.

Prijavi se na MAKK 2023.