Prvi hrvatski ured za izvoz glazbe, We Move Music Croatia, predstavit će svoje djelovanje i predstojeće aktivnosti na MAKK-u, 24. studenoga.

Cilj ureda je distribucija kvalitetne nacionalne glazbe u druge zemlje, povezivanje s drugim uredima s istom namjenom te predstavljanje odabranih najkvalitetnijih izvođača u aktualnoj godini na festivalima i glazbenim prezentacijama. O misiji i planovima WMMC-a na MAKK-u će pričati Frane Tomašić, Dražen Baljak i Davor Drezga.

Fokusirani smo na mlade i nedovoljno zastupljene umjetnike koji izvode originalnu glazbu i posvećeni su radu na svojim međunarodnim karijerama. Cilj nam je pružiti dugo očekivanu podršku glazbenicima na turnejama i nepristrano predstaviti hrvatsku glazbenu scenu glazbenim profesionalcima u inozemstvu“, navode, uz poziv svim izvođačima da im se jave kako bi ih uvrstili u svoju bazu glazbenika na koje u budućnosti mogu računati.

Na MAKK-u će, uz prezentaciju, članovi tima biti na raspolaganju i za dodatna pitanja te pojašnjenja vezana za rad ureda i uvjete sufinanciranja.

Više o We Move Music Croatia saznajte na linku.

24. i 25. 11. 2022.

PRIJAVI SE NA MAKK 2022